Etusivu | Yritys

Vapo Clean Waters oy

Clean Watersin tarina

Suomalaiset ovat ylpeitä puhtaista vesistään ja monimuotoisesta luonnostaan. Niin myös Clean Waters. Clean Watersin tarina alkaa suosta. Vapo Oy ryhtyi tuottamaan energiaturvetta 1970-luvulla. Varsin pian huomattiin turvetuotantoon liittyvät vesiensuojelutarpeet, jotka muuttuivat tiukaksi lainsäädännöksi puhdistusvaateineen. Vuosikymmenten saatossa organisaatioon on kertynyt ainutlaatuinen vesienkäsittelyn tietotaito luonnonvesien käsittelystä. Tahdomme jakaa tietotaitoamme vesienkäsittelystä yhteiskunnan hyväksi. Kantava ajatuksemme on luonnonvesien puhtaana säilyminen ja vesistöjen tilan parantaminen.

Meillä on kirkas visio vedestä.

Koko Suomen vesien puolesta

Clean Waters on luonnonmukaisten vesienkäsittelyratkaisujen edelläkävijä. Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja luonnonvesien käsittelyyn – suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon. Vahvuuksiamme ovat pitkä, jopa 30-vuotinen käytännön kokemus turvetuotannon vesienkäsittelystä sekä koko maan kattava alueellinen verkosto ja paikallistuntemus.

 

Olemme yhteistyötä ja innovatiivisuutta korostava asiantuntijaorganisaatio, joka toimii puhtaiden luonnonvesien puolesta ja haluaa parantaa niiden tilaa. Haluamme tehdä yhteistyötä samaa tavoittelevien tahojen kanssa. Käytämme kumppaneinamme vesiensuojelurakentamisessa kokeneita ja laadukkaita ympäristöurakoitsijoita. Lisäksi teemme yhteistyötä usean eri valtakunnallisen maanmittaukseen, maanrakentamiseen sekä vesien mittaamiseen liittyvän toimijan kanssa.

Clean Watersin päätoimipaikka on Jyväskylässä, mutta toimimme koko Suomen alueella. Clean Waters on Vapon 100% omistama tytäryhtiö. Vapo-konserniin  kuuluu myös Kekkilä Oy, joka on puutarha-alan pohjoismainen markkinajohtaja kasvualusta-, lannoite- ja katetuotteissa. Vapo Oy:n omistavat Suomen valtio (50,1 %) ja Suomen Energiavarat Oy (49,9 %).

Yhteistyössä

Jatkuva kehittäminen on osa Clean Watersin toimintaa. Seuraamme vesialan kehitystä ja teemme tiivistä yhteistyötä alan tutkimuslaitosten kanssa. Vesienkäsittelyratkaisujemme taustalla on lukuisa joukko tutkimus- ja kehityshankkeita. Teemme mielellämme yhteistyötä eri toimijoiden kanssa puhtaiden vesien puolesta.

 Lue lisää

Jaa sivu:
 

 

Ryyppö Marika

Liiketoimintajohtaja

p. 020 790 5643

Soikkeli Jaakko

Asiakasratkaisut

p. 020 790 5757

Lue lisää!Clean Waters -esite