Etusivu | Ajankohtaista | fi

Haemme työnjohtajaa vesienkäsittelyn rakennusprojekteihin

28.8.2017 11.00

Haemme Vapo Clean Waters Oy:lle työnjohtajaa vesienkäsittelyrakenteiden ja vesirakentamisen projekteihin. Voit toimia Jyväskylän toimipisteestä käsin mutta myös Etelä-Savo, Pohjois-Karjala tai Pohjois-Pohjanmaa voisi toimia lähtöpisteenäsi. Tehtävä edellyttää siis liikkumista työmailla valtakunnallisesti.

Työnjohtajana päätehtäväsi on vastata työmaitten rakentamisesta ja turvallisuusasioista. Valmistelet projektit ja niiden aikataulut sekä teet tarvittavat työ- ja turvallisuussuunnitelmat. Perehdytät aliurakoitsijat kohteisiin ja tarvittaviin laatu- ja työturvallisuusasioihin, käyt kohteissa valvomassa rakentamistyön etenemistä ja päätät tarvittaessa suunnitelmista vaativista muutoksista. Teet myös tarvittavat raportit työn etenemisestä ja kohteen valmistumisen jälkeen. Projektien aikana olet vahvasti yhteistyössä aliurakoitsijoiden, tilaajan ja tarvittaessa muiden sidosryhmien kanssa.

Onnistuaksesi tehtävässä tarvitset maanrakennusalan osaamista ja kokemusta, erityisesti vesi- ja ympäristörakentamisesta. Sinulla on vähintään teknillisen oppilaitoksen tai ammattikorkeakoulun rakennusosastolla suoritettu tutkinto. Lisäksi olet työtavaltasi itsenäinen mutta yhteistyötaitoinen. Olet tottunut tekemään nopeitakin päätöksiä ja ottamaan vastuuta.

Pienessä Vapo Clean Waters -tiimissä pääset osallistumaan ja hyödyntämään vahvuuksiasi monipuolisesti!

Asiakasprojektit sijaitsevat ympäri Suomea, joten edellytämme matkustusvalmiutta.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Kristiina Vormala (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14 sekä 29.8. tiistaina klo 9-10. 

Hae paikkaa viimeistään 25.09.2017 mennessä klikkaamalla tästä.

Takaisin uutisarkistoon